Wysłany: 2007-09-07, 17:09 przed aktywacją - czytaj
Niech to będzie temat gdzie będą wypowiadali się (przedstawiali może?) nowi użytkownicy jeszcze przed aktywacją konta na forum. Bo właśnie zauważyłam jakiegoś nowego zioma (nie pierwszy raz) i myślę, że dobrze by było wiedzieć coś o tych "innych" przed ewetualną aktywacją.
No i prosiłabym żeby ci "zaaktywowani" użytkownicy sie nie wypowiadali w tym temacie (bo i po co?).
_________________ JACKdirt
Blue Gość
Wysłany: 2008-01-06, 15:31
mam takie malutkie pytanko-czemu az tak boicie sie tych "innych" na forum? Rozumien ,ze jest klasowe ale popularnosc powinna wam tylko schlebiac^^
jako osoba ktorej odmowiono ostatnio zarejestrowania bylabym wdzieczna za odpowiedz
Nie to, że się boimy, ale zgodnie z tym co tutaj jest napisane: musimy najpierw wiedzieć kim jest ta nowa osoba, która chce się zarejestrować. Zastanawia mnie też, po co innym konto na naszym klasowym forum.
_________________ "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich... Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy w ciebie..."
Friedrich Nietzsche
Może dlatego że na tym forum poruszane są czasem tematy klasowe, które nie dotyczą nikogo z zewnątrz.
Myślę jednak, że gdyby nowi użytkownicy wypowiadali się w tym temacie przed aktywacją (tak jak prosiła o to Ala), mówili kim są itp. byłoby nam łatwiej się "otworzyć". Bo (bez urazy) ja na przykład kompletnie nie wiem kim Ty jesteś, Blue. I nie czułabym się tu swobodnie wiedząc, że moje posty skierowane do ludzi, którzy mnie znają, rozumieją moje żarty itd. czyta osoba, którą mogę przypadkowo urazić czy coś podobnego.
_________________ Podpisano...
Łysy.
Blue Gość
Wysłany: 2008-01-06, 16:30
rozumiem Wasze obawy i Wasza postawe wzgledem tego forum. I wcale mnie ona nie dziwi. Jednak na forum chyba istnieja jacys uzytkownicy spoza Waszej klasy,przynajmniej tak mi sie wydaje. A co do odpowiedzi na to po co "innym" (czuje sie jak jakis obcy gatunek ) te konta to moge wyrazic tylko swoja opinie-przypadkowe wstapniecie na Wasza stronke,zainteresowanie nia i proba brniecia dalej. I tyle. Ponadto sprawiacie wrazenie fantastycznie zgranych i az kusi sprawdzic czy to prawda. Ewa,nie obrazam sie ale pozwol ze jeszcze sie zastanowie czy sie calkowicie ujewnie,jednak nie obawiaj sie bo nie gryze i poczucie humoru rowniez podobno posiadam zadowalajace
Damian/Alka - Kto z was ja zarejestrowal? I dlaczego nie piszecie kto to jest?
Jak sie nazywasz? Bo jak sie nie przedstawisz to pozniej beda problemy z kultura, ja naprzyklad nie toleruje nieznajomych. 48 godzin, milej zabawy, pozniej ja ją bede miec.
_________________ Żyję ładnych parę lat, lecz przyznaję, że świat zdumiewa mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Możesz usuwać swoje posty Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum